Szalai Judit

Szalai Judit


A MOZDULATODBAN CSAK AZ A RÉSZED FOGJA MEGMUTATNI MAGÁT, AMI MÁR KÉSZEN ÁLL A VÁLTOZÁSRA.Sok szeretettel, ölelő karokkal, feladatokkal, térrel és lehetőségekkel várlak óráimon, Veled Együtt tapasztalva a Változást, a Bátorságot, az (ön)Bizalmat, az Erőt, az Egyensúlyt, a Figyelmet, az Éberséget, a Ritmust, a Hangolódást, a Kapcsolódást, az Áramlást, az Örömöt, a Szabadságot, a Jelenlétet.​


Elérhetőségek

+36302367820

WhatsAppon, Viberen, Signalon, valamint Messengeren is elérsz! 

E-mail

írhatsz e-mailt, ha kérdésed merülne fel

Szalai Judit

Facebook oldal
(írj bátran!)

Gyakran nem vagyok elérhető telefonon, ezért kérlek, küldj inkább egy üzenetet, hogy milyen ügyben keresel... s visszajelzek. Köszönöm! :)

Létrehoztam a Facebookon egy nyílt csoportot Élettáncaink - Mozdulni Szabadon - Inspirációk elnevezéssel. Ide csak a tánccal, az élettel kapcsolatos videókat teszek közzé, programokat nem osztok meg (még sajátot sem) a nagyobb felhasználói élmény érdekében. Ha van érdekes videód, oszd meg Te is a csoportban!

Ha már részt vettél valamelyik foglalkozásomon, akkor jelentkezhetsz a Zárt Csoportba, ahol többek között elmondhatod, milyen zenékre táncolnál szívesen, milyen észrevételed van, vagy leírhatod az élményeidet, a megélésedet:

Amikor elkezded figyelni az elmédet, valami döbbenetes dolog történik: rájössz, hogy te nem vagy azonos az elméddel. Ez az apró felismerés: "Én nem az elme vagyok" a kezdete az elmenélküliség állapotának. Ezzel a felismeréssel túlléptél a morajló, zsibongó, vibráló nyüzsgésen, a hangzavaron, az elmédben uralkodó totális káoszon, és átléptél a szív tökéletes csendjébe. Ez az otthonod, az örökkévaló lényed. Itt találhatod a halhatatlanságod, az igazi létezésed. - Osho

A foglalkozások helyszíne

II. KERÜLET:

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

ZéróBalett terem

1027 Budapest, Jurányi utca EGY.
​( ELSŐ emelet balra ELSŐ ajtó )

TÉRKÉP

A Jurányi Ház (s benne a ZeroPlus balett terem) a térképen:


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.