Ha úgy érzed, bátortalan vagy...

HA ÚGY ÉRZED BÁTORTALAN VAGY eljönni és kipróbálni a mozgásmeditációt, olvasd el kérlek az alábbi sorokat!

Ha fiatalnak érzed magad ehhez, vagy túl idősnek: Ha a középiskola, egyetem padjában töltöd a napjaidat, vagy a nyugdíjas éveidben jársz, tudd, az önismeretet nincs túl korán és nincs túl későn elkezdeni.
Nem az életkorod számít, hanem a hozzáállásod.
A változni-vágyásod... 
A változásért való lépések azok, amik jelentenek valamit is ebben a történetben... úgyhogy ja, az hogy hány éves vagy... nem túl jó érv az ellen, hogy megmozdulj és tapasztalj magadból és magadról olyat, ami eddig láthatatlan volt számodra. ;)
A fizikai önvalón keresztüli felfedezés a fogantatásunk pillanatában elkezdődött, tehát egy mozgásmeditációs óra csupán egy tapasztalás a sokaságból, ami az életedben várt és vár rád. :)

Ha azt gondolod, a tested túl „ilyen”, meg „olyan": Az órákon a Test, mint Iránytű vesz részt az önmegismerés folyamatában. Az, hogy ez a finomérzékelő, amit "hordasz", épp milyen, vagy épp most mit gondolsz róla.... bocsi, de nem igazán számít... :) Elsősorban testtudatosságot tanulunk, képességeinket fejlesztjük, hangolódunk, kapcsolódunk, figyelünk, áramlunk, koncentrálunk, megértjük folyamataink, erősítjük kreativitásunk, kialakítjuk lelki egyensúlyunk... Tehát lélekmunkát végzünk a testünk segítségével. Senki sem fog foglalkozni a te tested "milyenségével".... mert hogy nem az lesz a téma :)

Ha félénk vagy, ha úgy érzed, nem tudsz táncolni, ha nem mersz mozdulni: Először senki sem mer. Vagy épp pont ellenkezőleg, van hogy valaki meg akarja mutatni, hogy ő milyen fantasztikusan táncol... s ha belegondolsz, az is csak egy félelmen alapuló megnyilvánulás... ;)
De ez így természetes.... s hamar el is múlik, mert a lélektáncban valami olyan történik, ami ezeket a félelmeket lebontja. 
Egy idő után a Tested intelligenciája segíti fejlődésed, mutatja az utat... s már nem akarod elrejteni vagy megmutatni magad. Csak vagy... és mozdulataidat már nem kizárólag az elméd irányítja...


Az óráim felépítése miatt már az első foglalkozáson érezni fogod, hogy bizony a legtöbb gondolat magaddal kapcsolatban nem épp úgy van...

Komolyan! Nem kell tudnod táncolni! 


Tényleg semmi másra nincs szükséged, csak elhatározásra és bizalomra. Nem, nem önbizalomra gondolok… hanem a Bizalomra! A Benső Vezetődbe, a Tested Tudásába vetett hitedre… Gondolj csak arra, véletlen, hogy most ezeket a sorokat olvasod? :)

És még egy fontos dolog: lényegében csukott szemmel mozdulunk, táncolunk.... :) Ezt jó, ha tudod... ;) Mindenki önmagáért jön, befelé figyel... pont úgy, ahogy (majd) Te. :)

A foglalkozásokról

Amire számíthatsz a foglalkozásokon, és amire nem

Tapasztalatok

Olvass azoktól, akik már jártak nálam... :)

mi, Hol, Mikor?

A következő óra helyszíne, időpontja / Regisztráció

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.